This topic contains a post which is marked as Best Answer. Press here if you would like to see it.
*

Vadim Rusakov

  • **
  • 65 posts
in a new blog posts are not translated
« on: September 01, 2018, 11:48:59 PM »
when i publish in one language and save,  I want to add a translation
  It does not happen, it just creates a new post

https://batumi24.ge/index.php?page=custom&route=blg-home

maybe add to the post shared in social networks?
« Last Edit: September 02, 2018, 01:36:35 PM by Vadim Rusakov »

*

MB Themes

Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #1 on: September 03, 2018, 08:12:44 AM »
@Vadim
Can you please send me step by step guide how to reproduce this issue so I can get it on demo?
  To get fast support, we need following details: Detail description, URL to reproduce problem, Screenshots

*

Vadim Rusakov

  • **
  • 65 posts
Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #2 on: September 03, 2018, 02:16:50 PM »
see here I made a video
https://youtu.be/_dbgvIY1zN4

*

Vadim Rusakov

  • **
  • 65 posts
Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #3 on: September 04, 2018, 12:22:06 PM »
blog search does not work
http://prntscr.com/kqevok

*

MB Themes

Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #4 on: September 04, 2018, 12:44:49 PM »
  To get fast support, we need following details: Detail description, URL to reproduce problem, Screenshots

Marked as best answer by frosticek on September 04, 2018, 02:04:42 PM
*

MB Themes

Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #5 on: September 04, 2018, 02:04:26 PM »
see here I made a video
https://youtu.be/_dbgvIY1zN4

Thanks for video, I was able to reproduce - and - hopefuly - fix issue.
Please update to 1.1.1
  To get fast support, we need following details: Detail description, URL to reproduce problem, Screenshots

*

Vadim Rusakov

  • **
  • 65 posts
Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #6 on: September 04, 2018, 09:15:36 PM »
I installed it on a clean template STELA
but the search in the blog does not work
http://cl40791.tmweb.ru/index.php?page=custom&route=blg-home


*

MB Themes

Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #7 on: September 04, 2018, 09:48:04 PM »
@Vadim
Have you tried with friendly urls?
  To get fast support, we need following details: Detail description, URL to reproduce problem, Screenshots

*

Vadim Rusakov

  • **
  • 65 posts
Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #8 on: September 05, 2018, 12:01:47 AM »
NO

*

Vadim Rusakov

  • **
  • 65 posts
Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #9 on: September 05, 2018, 03:04:58 PM »
thanks now the blog works well
« Last Edit: September 05, 2018, 03:17:59 PM by Vadim Rusakov »

*

Servicepyz

  • *
  • 1 posts
Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #10 on: September 09, 2018, 11:25:45 AM »
Can I contact Administration?
It is about advertisement on your website.
Regards.

*

MB Themes

Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #11 on: September 09, 2018, 10:07:12 PM »
@Servicepyz
info@osclasspoint.com
  To get fast support, we need following details: Detail description, URL to reproduce problem, Screenshots

*

Vadim Rusakov

  • **
  • 65 posts
Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #12 on: September 23, 2018, 12:52:41 AM »
After updating the template stela, the Blog again did not translate

*

MB Themes

Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #13 on: September 23, 2018, 01:12:38 PM »
@Vadim
How to reproduce issue?
  To get fast support, we need following details: Detail description, URL to reproduce problem, Screenshots

*

Vadim Rusakov

  • **
  • 65 posts
Re: in a new blog posts are not translated
« Reply #14 on: September 23, 2018, 02:01:43 PM »
http://cl40791.tmweb.ru/oc-admin/index.php?page=login

Admin user
Username
   

you can check it yourself on my site   
« Last Edit: September 23, 2018, 02:17:44 PM by MB Themes »